2001 Volkswagen Passat Műszaki Adatok

2001 Volkswagen Passat GLX V6 4Motion Wagon 2.8L V6 AWD auto
2001 Volkswagen Passat GLX V6 4Motion Wagon 2.8L V6 AWD auto from www.carspecs.us

Megjelenés és design

Az 2001-es Volkswagen Passat egy elegáns középkategóriás jármű, amely a Volkswagen prémium minőségét képviseli. A Passat modern vonalvezetésű és stílusos megjelenésű, amely a német autógyártás hagyományait tükrözi. Az autó kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósságot és időtállóságot biztosítanak.

Műszaki adatok

A 2001 Volkswagen Passat különböző motorváltozatokkal érhető el. Az alapmodellben egy erőteljes és gazdaságos 1.8 literes benzinmotor található, amely 125 lóerős teljesítményt nyújt. Emellett elérhetőek még dízel változatok is, amelyek kiváló üzemanyag-fogyasztást és nyomatékkal teli vezetési élményt kínálnak.

Kényelem és felszereltség

Az 2001 Volkswagen Passat kényelmes és tágas utasteret kínál. Az autóban kiváló minőségű ülések találhatóak, amelyek kényelmes utazást biztosítanak hosszabb távolságok esetén is. Az autóban számos kényelmi és biztonsági funkció található, például légkondicionáló, elektromos ablakemelők, tempomat és több légzsák.

Biztonság

A Volkswagen mindig is kiemelt figyelmet fordított a járművek biztonságára, és ez a 2001-es Passat esetében sem másképpen történt. Az autóban számos biztonsági funkció található, például ABS fékrendszer, menetstabilizáló rendszer, és további biztonsági rendszerek, amelyek maximalizálják a vezető és az utasok védelmét balesetek esetén.

Menettulajdonságok

A Passat kiváló menettulajdonságokkal rendelkezik. Az autó precíz kormányzása és kiegyensúlyozott futóműve garantálja a sima és kényelmes vezetési élményt. A motorerő és a váltó tökéletes összhangja pedig dinamikus gyorsulást és könnyed előzési lehetőséget biztosít.

Ár és megbízhatóság

Az 2001 Volkswagen Passat megfizethető áron kínálja a prémium minőséget és a megbízhatóságot. Az autó alkatrészei könnyen beszerezhetőek, és a szervizhálózat széles körű elérhetősége garantálja a könnyű karbantartást és javítást.

Záró gondolatok

A 2001 Volkswagen Passat egy stílusos és megbízható jármű, amely kiváló minőséget és vezetési élményt kínál. Az autó műszaki adatai és felszereltsége garantálják a kényelmes és biztonságos utazást. Ha egy megbízható középkategóriás autót keresel, akkor az 2001 Volkswagen Passat tökéletes választás lehet számodra.

You may also like...

Leave a Reply