2004 Fiat Doblo 1.9 Jtd Dynamic Csomagtartó Mérete Centiméter

2004 Fiat Doblo 1.9 Jtd Dynamic Csomagtér Mérete Toyota
2004 Fiat Doblo 1.9 Jtd Dynamic Csomagtér Mérete Toyota from toyota.deminasi.com

Megjelenés és teljesítmény

Az 2004 Fiat Doblo 1.9 JTD Dynamic

A Fiat Doblo 1.9 JTD Dynamic egy kiváló minőségű jármű, amely 2004-ben jelent meg a piacon. Ez a kis teherautó stílusos megjelenéssel és nagyszerű teljesítménnyel rendelkezik. Az autó megjelenésének köszönhetően tökéletes választás a mindennapi használatra és a csomagok szállítására.

Méretek és csomagtér

A Csomagtartó méretei

A Fiat Doblo 1.9 JTD Dynamic csomagtartója rendkívül tágas, ami ideális a nagyobb tárgyak és csomagok szállítására. A csomagtartó mérete centiméterben 230 cm hosszú, 120 cm széles és 140 cm magas. Ez a nagy tér lehetővé teszi, hogy könnyedén szállítsunk bútorokat, csomagokat vagy akár bicikliket is.

Kényelem és funkcionalitás

A Fiat Doblo 1.9 JTD Dynamic belső tere

A jármű belső tere rendkívül kényelmes és funkcionális. Az utastér tágas, és elegendő helyet biztosít a vezető és az utasok számára. A kényelem érdekében a járműben klimatizáló rendszer is található.

Motor és üzemanyag-fogyasztás

Erőteljes motor és alacsony üzemanyag-fogyasztás

A Fiat Doblo 1.9 JTD Dynamic egy erőteljes motorral van felszerelve, amelynek köszönhetően könnyedén megbirkózik a nehezebb terhekkel is. A jármű üzemanyag-fogyasztása rendkívül alacsony, ami gazdaságos használatot tesz lehetővé.

Biztonság és vezetési élmény

Fejlett biztonsági funkciók és kényelmes vezetési élmény

A Fiat Doblo 1.9 JTD Dynamic számos fejlett biztonsági funkcióval van felszerelve, amelyek garantálják a vezető és az utasok biztonságát. A jármű kényelmes és stabil vezetési élményt nyújt, így hosszabb utazások során is kényelmesen érezhetjük magunkat.

Ár és elérhetőség

Ár és elérhetőség Magyarországon

A Fiat Doblo 1.9 JTD Dynamic kedvező áron és könnyen elérhető Magyarországon. Az autó megbízható és tartós, így hosszú távon is kiváló választás lehet.

Összegzés

Kiváló minőségű jármű a mindennapi használathoz

A 2004 Fiat Doblo 1.9 JTD Dynamic kiváló választás lehet mindennapi használatra és csomagok szállítására. Az autó megjelenése stílusos, a csomagtartója pedig tágas és praktikus. A jármű erőteljes motorral rendelkezik, alacsony üzemanyag-fogyasztással és fejlett biztonsági funkciókkal. Gazdaságos áron és könnyen elérhető Magyarországon. Ha egy megbízható és tartós járművet keresel, akkor érdemes megfontolnod a Fiat Doblo 1.9 JTD Dynamic vásárlását.

You may also like...

Leave a Reply