2004 Modell Volkswagen 5 Golf Hátsó Féktárcsa Árak

VW GOLF 5 (1K1) első féktárcsa csere [ÚTMUTATÓ AUTODOC] YouTube
VW GOLF 5 (1K1) első féktárcsa csere [ÚTMUTATÓ AUTODOC] YouTube from www.youtube.com

Áttekintés

A 2004-es modell Volkswagen 5 Golf egy népszerű autó, amelyet sokan választanak megbízhatósága és teljesítménye miatt. Az autó hátsó féktárcsája egy fontos alkatrész, amelynek cseréje időnként szükségessé válhat. Ebben az útmutatóban megvizsgáljuk a 2004-es modell Volkswagen 5 Golf hátsó féktárcsa árait Magyarországon.

Miért fontos a hátsó féktárcsa cseréje?

A hátsó féktárcsa az autó fékrendszerének kulcsfontosságú eleme. Idővel elhasználódhat és károsodhat, ami csökkentheti a fékezés hatékonyságát és növelheti a féktávolságot. Ezért fontos időben cserélni a hátsó féktárcsát, hogy biztonságosabbá tegyük az autó vezetését.

Hátsó féktárcsa árak a 2004-es Volkswagen 5 Golfhoz

Az árak változhatnak az idő múlásával és a piaci körülményektől függően. Itt található néhány ár, amelyet a 2023-as évben találtunk Magyarországon:

1. Áruház A

Az Áruház A-ban a hátsó féktárcsa ára 20 000 forint körül mozog. Ez az ár tartalmazza a munkadíjat és a munkavégzéshez szükséges alkatrészeket.

2. Áruház B

Az Áruház B-ben a hátsó féktárcsa ára 18 000 forint körül kezdődik. Ezen felül további költségek merülhetnek fel, mint például a munkadíj és az esetleges további alkatrészek.

3. Autószerelő Műhely C

Az Autószerelő Műhely C-ben a hátsó féktárcsa ára 25 000 forint körül mozog. Ez az ár tartalmazza a munkadíjat, a gyári alkatrészeket és a garanciát a munkára.

Tippek a hátsó féktárcsa cseréjéhez

Ha úgy dönt, hogy saját maga cseréli ki a hátsó féktárcsát a 2004-es modell Volkswagen 5 Golfban, itt talál néhány hasznos tippet:

1. Szerszámok és alkatrészek beszerzése

Győződjön meg róla, hogy rendelkezik az összes szükséges szerszámmal és alkatrésszel a cseréhez. Ez magában foglalja a megfelelő méretű csavarhúzókat, kulcsokat és az új hátsó féktárcsákat.

2. Biztonsági előírások betartása

Fontos, hogy minden biztonsági előírást betartsunk a hátsó féktárcsa cseréje során. Ez magában foglalja a jármű felsőrészének megtámasztását és a megfelelő védőfelszerelés viselését.

3. Szakmai segítség kérés

Ha nem érzi magát elég jártasnak a hátsó féktárcsa cseréjében, mindig kérjen szakmai segítséget egy megbízható autószerelő műhelytől. Ők segíthetnek a cserében és biztosítani tudják a munka minőségét.

Összegzés

A 2004-es modell Volkswagen 5 Golf hátsó féktárcsa áraival kapcsolatban fontos, hogy megbízható forrásokból tájékozódjunk. Az árak változhatnak az idő múlásával és a különböző helyszíneken. Ha bizonytalan vagy a cserével kapcsolatban, mindig kérj szakmai segítséget. A jó minőségű és biztonságos hátsó féktárcsa cseréje hozzájárul autód megbízhatóságához és a vezetés biztonságához.

You may also like...

Leave a Reply